You are currently viewing ثبت شرکت در قم

ثبت شرکت در قم

سوالات مرتبط با وکیل ثبت شرکت در قم

– شرایط لازم برای ثبت شرکت در قم چیست؟

– نحوه ی عملی، جهت ثبت شرکت در قم چگونه می باشد؟

– مدارک لازم برای ثبت شرکت در قم به چه صورت می باشد؟

– موسسه حقوقی  خط قانون هدا در زمینه معرفی وکیل ثبت شرکت در قم چه خدماتی ارایه می دهد؟

شرایط لازم جهت ثبت شرکت در قم

ماهیت شرکتهایی که باید برای شروع فعالیتهای خود ثبت گردند، بر اساس تجاری و غیر تجاری بودن موضوع فعالیت شرکت تعیین می شوند و از این رو هر یک از شرکا باید مراحل و ضوابطی را که برای ثبت شرکت مورد نظر خود، لازم می باشد، رعایت نمایند.با توجه به حقوقی بودن اقدامات، لازم می نماید که برای انجام مراحل، به وکیلی که در زمینه ی ثبت شرکت در قم اقدام می نماید، مراجعه نمود.

قانون برای ثبت شرکتها، شرایط و ضوابطی را به عنوان قاعده مطرح کرده است. قبل از هر اقدام خواه توسط وکیل و یا خود شرکا، باید موارد ذیل به عنوان شرایط در جهت ثبت شرکت رعایت شود:

– شرکت، مجموعه ای از افراد می باشد، که با هم، هدف مشترکی در جهت انجام کار معینی(تجارتی یا غیر تجارتی) دارند و تعداد افراد نباید کمتر از دو نفر و در بعضی از شرکتها کمتر از سه یا پنج نفر باشد.

– تعیین و تنظیم اساسنامه که شامل نحوه ی فعالیت شرکت، میزان سرمایه ی اولیه، تشکیل جلسه، نحوه ی اجرای تعهدات شرکت در مقابل ثالث، امضا و تایید اعمال و تعهدات شرکت توسط هییت مدیره و غیره می باشد.

– تنظیم شرکت نامه که شامل قرارداد مشارکت افراد و موضوع آن و تقسیم سود و زیان و اجرت اشخاص شرکت می باشد.

– تهیه، تقویم و تودیع سرمایه ی اولیه و تاسیسی شرکت.

– تعیین فعالیت و موضوع شرکت، بسته به نوع فعالیت تجارتی و غیر تجارتی متفاوت خواهد بود و باید مشخص باشد.

– تعیین نحوه ی تقسیم سود و زیان و توافق اشخاص نسبت به اجرای تعهدات شرکت

همچنین بخوانید : اقسام شرکت های تجاری

نحوه عملی جهت ثبت شرکت در قم

برای ثبت شرکت در قم، باید به مرجع دولتی اداره ی ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی، که بخشی از سازمان اسناد و املاک کشور می باشد، مراجعه نمود.اشخاص شریک یا وکیل ثبت شرکت، با تهیه ی مدارک لازم، شرکت نامه، تقاضا نامه و همچنین اساسنامه ی شرکت و ارایه ی آن به نهاد مذکور، موضوع و نام شرکت تجاری را پیوست مدارک خود قرار می دهند. همه ی این  اسناد و مدارکی را که لازم می باشد، باید به امضا و تایید همه ی شرکا و موسسین شرکت برسد. در ابتدا با ارسال اظهارنامه ی ثبت شرکت که خواه توسط شرکا یا وکیل شرکت انجام می شود، تقاضای ثبت شرکت را به اداره ثبت شرکت ها ارایه می دهد.

پس از ارسال اظهارنامه و تقاضای ثبت شرکت به اداره ی ثبت شرکتها در قم از طریق سامانه ی ثبت شرکتها، مدارک و شرایط اشخاصی که تقاضای ثبت شرکت را دارند، بررسی می شود و در صورت نقص مدارک و یا ابهام در شرایط لازم، جهت تکمیل و تصحیح آن، اخطار رفع نقص داده می شود.در مرحله ی بعد، باید مدارک مذکور تحویل گردد و اداره ی ثبت شرکتها، اقدام به ثبت شرکت در دفتر ثبت می نماید.یکی از مهمترین اقداماتی که باید جهت ثبت شرکت انجام گیرد، ثبت قرارداد شرکت یا شرکتنامه ی شرکا به صورت سند رسمی توسط اداره ی ثبت شرکتها در قم و سایر شهرستان ها می باشد.

با ثبت شرکتنامه، در اداره ی ثبت شرکتها، اقدامات لازم، جهت شناسایی و احراز هویت شرکا که در اظهارنامه ی ثبت شرکت قید گردیده است، انجام می شود و همچنین لیست اموال متعلق به شرکت و سایر موارد لازم، بررسی می گردد.

پس از تکمیل اقدامات مذکور، یک نسخه از اظهارنامه، شرکتنامه و اساسنامه به شرکا یا وکیل ثبت شرکت، تسلیم می گردد و در نهایت، اقدام به انتشار آگهی تاسیس شرکت می شود.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در قم

اکثر شرکتهایی که ثبت می گردند با هدف انجام فعالیتهای تجارتی تشکیل می شوند، در نتیجه در قانون شرکتهای متعددی با شرایط و شکل مختلف می توانند ثبت و اقدام به فعالیت نمایند؛ بنابراین اسناد و مدارک لازم، برای ثبت شرکت متفاوت خواهند بود.

مشاوره رایگان حقوقی با وکلای پایه یک

مدارک لازم برای ثبت شرکتهای سهامی عام و خاص

– دو نسخه اظهارنامه، اساسنامه ی و تقاضا نامه ی شرکت و صورت جلسه ی مجلس عمومی موسسین

– رونوشت برابر اصل شناسنامه و کارت ملی اعضای هییت مدیره و شرکا

– اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی حداقل ۳۵ درصد از ۲۰ درصد سرمایه تعهد شده در حساب شرکت در شرف تاسیس

– تقویم و ارزیابی سرمایه و آورده ی شرکت، توسط کارشناس رسمی دادگستری

– ارایه ی مجوز فعالیت شرکت و سند مالکیت که متعلق اموال شرکت باشد

– ارایه ی مجوز تاسیس و فعالیت شرکت سهامی از سازمان بورس و اوراق بهادار

– اصل و ارایه ی وکالت نامه، در صورتی که وکیل ثبت شرکت اقدام نماید.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت سهامی مختلط

– یک نسخه اساسنامه، تقاضا نامه و شرکتنامه

– تایید مدیریت شرکت، مبنی بر تحویل و تسلیم سرمایه ی نقدی و غیر نقدی شرکت

– اسامی مدیران و شرکای شرکت

– اصل و ارایه ی وکالت نامه، در صورتی که وکیل ثبت شرکت اقدام نماید.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت غیر سهامی مختلط

-یک نسخه اساسنامه و شرکتنامه ی شرکت

– اسامی مدیران ضامن و شرکت

– تقویم و تسلیم سرمایه و آورده ی شرکا برای تاسیس شرکت

– ارایه ی اصل وکالت نامه ی وکیل ثبت شرکت

مدارک لازم جهت ثبت شرکت با مسولیت محدود

– دو نسخه اظهارنامه و اساسنامه ی شرکت و صورت جلسه مجلس عمومی موسسین که به امضای سهامداران و هییت مدیره و بازرسین رسیده باشد.

– رونوشت برابر اصل شناسنامه و کارت ملی اعضای هییت مدیره و شرکا

– تاییدیه ی هییت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار، مبنی بر غیر دولتی بودن آن

– گواهی عدم سو پیشنه

– اخذ مجوز فعالیت

-ارایه اصل وکالت نامه ی وکیل ثبت شرکت

-تسلیم و تقویم آورده ی شرکا

مدارک لازم برای ثبت شرکت تضامنی و نسبی

– دو نسخه اظهارنامه و اساسنامه ی و شرکتنامه که به امضای همه ی شرکا رسیده باشد.

– اخذ مجوز فعالیت شرکت

-رونوشت برابر اصل شناسنامه و کارت ملی اعضای هییت مدیره و شرکا

– دو نسخه صورت جلسه ی مجمع عمومی موسسین و هییت مدیره

– اصل و ارایه ی وکالت نامه، در صورتی که وکیل ثبت شرکت اقدام نماید.

– سرمایه و آورده ی شرکا به عنوان سرمایه ی اولیه شرکت

– نام شرکت تضامنی که متضمن نام یکی از شرکا باشد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

توضیحاتی در خصوص امور ثبتی و نحوه برخورداری از اطلاعات وکیل ثبت شرکت در حوزه کل ثبت شرکتهای ایران

متقاضیانی که قصد ثبت شرکت را دارند می دانند که امروزه این امر به صورت کاملا تخصصی پیگیری می گردد و برای انجام امور ثبتی نیازمند آن است که با اصلاحات حقوقی آشنایی کامل را داشته باشید پس بهتر است از تخصص و تجربه افرادی که اطلاعات کامل در این زمینه دارند استفاده نمایید . از اقدام به ثبت شرکت شخصا یا توسط افراد نا‌آشنا خودداری نموده و پروسه ثبت شرکت خود را به وکیل متخصص ( وکیل ثبت شرکت )، حرفه ای و مجرب در این امر بسپارند.

موارد مهم و تخصصی که عبارتند از نحوه صحیح طراحی موضوع فعالیت شرکت، انتخاب اشخاص و تعیین درست سمت اشخاص، تقسیم بندی صحیح و تخصصی سهام و یا سهم الشرکه در قالبهای ثبتی متفاوت ، تقسیم بندی صحیح سود و زیان شرکت، مدت زمان انتخاب اعضاء هیئت مدیره ، مشخص نمودن سال مالی درست برای شرکت، ثبت نام درست اینترنتی و ارجاع صحیح مدارک متقاضی به اداره ثبت شرکتها با کمترین میزان خطا و صرفه جویی در زمان و هزینه موکلین.

و در انتها انجام و رسیدگی دقیق و صحیح کلیه مراحل پس از ثبت شرکت که نکاتی بسیار مهم و تاثیرگذار می باشد و میتواند سرنوشت شرکت شمارا تغییر دهد در نتیجه به شما پیشنهاد می گردد وکیل ثبت شرکت متخصص و مجرب را برای انجام امور ثبتی خود انتخاب نمایید تا از عواقب بعدی و اجبار به تنظیم صورتجلسه های مکرر اصلاحیه جلوگیری شود.

چنانچه قصد دارید شرکت خود را به صورت شخصی نیز به ثبت برسانید به شما پیشنهاد می گردد که از مشاوره های رایگان وکلای ثبت شرکت مجتمع ثبتی ایلیا بهره مند گردید. صرف هزینه‌ای اندک در ابتدای کار تأسیس شرکت از صرف هزینه و زمان بیهوده بعدی جلوگیری خواهد کرد.

در ادامه توضیح مختصری در خصوص وکالت و حوزه فعالیت وکلا در اختیار شما می گذاریم.

تعریف وکالت ثبت شرکت

قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران در ماده ۶۵۶ خود اقدام به تعریف عقد وکالت کرده است به استناد این ماده وکالت عقدی است که به واسه آن شخصی، دیگری را بای انجام امری نائب خود قرار می دهد.

با انعقاد این عقد طرفین که به عنوان وکیل و موکل خوانده می شوند یک رابطه حقوقی را دارا می باشند که وظایف متقابلی را نسبت به یکدیگر دارند. ( وکیل ثبت شرکت ).

وکالت از عقودی است که امروزه بسیار متداول گشته و در عرصه اجتماعی و اقتصادی و بانک ها مورد استفاده قرار میگیرد دکالت قراردادی است که نتیجه آن ایجاب و قبول می باشد.

وکالت ثبت شرکت انواع مختلفی دارد که عبارتند از :

•        در صورتی که شخصی دیگری را انجام کلیه امور که میتواند شامل اداری و مالی باشد وکیل کند به عنوان مثال وکیل اجازه فروش فرش و با پرداخت هزینه خانواده شخص را دارا می باشد و در این موارد نیازمند اجازه از موکل خود نمی باشد این نوع از وکالت را وکالت مطلق گویند.

•        چنانچه مورد وکالت مشخص و معین باشد و وکیل تنها در آن موارد خاص میتواند وکالت نماید را وکالت مقید می گویند به عنوان مثال تنها اجازه فروش ماشین را دارد.

به این نکته توجه داشته باشید که مورد وکالت باید در اموری باشد که در انحصار خود شخص نباشد به عنوان مثال اشخاص ورشکسته که نمی توانند در اموال خود دخالت نمایند در نتیجه نمیتوانند در مورد آن به دیگری وکالت دهند.

حدود و اختیارات وکیل ثبت شرکت عبارتند از :

•        وکیل این حق را ندارد که از حدود اختیارات خود خارج شود

•        چنانچه وکالت به صورت مطلق داده شود و قیدی در آن نیامده باشد مرتبط با اداره اموال خواهد بود

موارد وکالت را به صورت خلاصه در اختیار شما می گذاریم:

موارد وکالت نمی تواند از مواردی باشد که قانون دخالت شخص اصیل را ضروری اعلام کردی است باشد به عنوان مثال وکالت در سوگند. ( وکیل ثبت شرکت ).

مورد وکالت باید معلوم باشد اگر به صورت مطلق باشدبه امور اداری و تصرفات مادی مربوط می گردد.

موضوع وکالت می تواند امور مادی یا حقوقی .وکالت در همه امور ممکن است مگر اینکه مباشرت اصیل قانوناً لازم و ضروری باشد .

با توجه به موارد خود اولین و مطمئن ترین گام برای حل مکشلات حقوقی انتخاب و انتصاب بهترین وکیل می باشد تا بتواند با استفاده از تجربه و تخصص خود مناسب ترین راه انتخاب نمایند. ( وکیل ثبت شرکت ).

شرایط و مدارک ثبت شرکت بازرگانی

شرکت های بازرگانی، شرکت هایی با موضوع امور مربوط به بازرگانی می باشند. این امور شامل فروش، خرید، واردات، صادرات و توزیع کالاهای مجاز بازرگانی و دادن نمایندگی به تمامی نمایشگاه های داخلی و خارجی صادرات و واردات است. امروزه امکان ثبت شرکت بازرگانی به دو صورت شرکت بازرگانی سهامی خاص و شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود وجود دارد که در ادامه شرایط برای ثبت شرکت بازرگانی را بیان می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید